Dječji vrtić Cvrkutić

Upisi

Dokumenti

  • Dječji vrtić Cvrkutić u dogovoru s Upravnim vijećem ove pedagoške godine nije Gradskom vijeću upućivao plan upisa na odobravanje jer će kapaciteti Dječjeg vrtića Cvrkutić  biti popunjeni djecom koja su na „listi čekanja“ .

    Ukupni kapacitet rekonstruiranog i dograđenog vrtića,  koji se otvara 30.lipnja, sukladno Članku 22. Državnog pedagoškog standarda  je 104-ero djece. Trenutno ih je u vrtiću upisano i u zamjenskim prostorima boravi 70, od kojih je 7 školaraca i ispisuju se prije početka nove pedagoške godine iz vrtića. 44-ero je djece bilo na listi čekanja,  od kojih je troje djece s teškoćama u razvoju što nam Člankom 23. Državnog pedagoškog standarda smanjuje broj upisane djece unutar skupine.

     U dječji vrtić će se pedagoške godine 2021/22. upisati sva djeca  s „liste čekanja“ s područja Grada Oroslavja tako da navedena lista nakon upisa više neće postojati.  

  • Natječaj za upise u pedagošku godinu  2022./23. bit će objavljen krajem travnja 2022., a prijave će se zaprimati putem sustava e-građani.

 

 

Roditeljski sastanci za roditelje novoupisane djece održat će se u srpnju i kolovozu (ovisno o terminu upisa), a o svemu ćete biti obaviješteni mailom ili telefonom.

Roditelji čija djeca u rujnu 2021. nisu napunila godinu dana te iz tog razloga nisu prisustvovali roditeljskim sastancima sve upite vezane uz upis djece mogu uputiti na mail: ravnateljcvrkutic@gmail.com ili mobitel: 0952061078