Naši programi

Programi vrtića

10-satni program

Ovo je cjeloviti 10-satni temeljni program koji se provodi u dvije jasličke odgojne skupine (djeca od jedne do tri godine) i tri vrtićke odgojne skupine za djecu u dobi od tri godine do polaska u osnovnu školu. Njeguje se individualni rad s djecom, prilagođen razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

Program predškole

 Program predškole je obvezni program odgojno-obrazovnog rada s djecom u godini prije polaska u školu.

Program predškole odvija se u DV Cvrkutić dva puta tjedno od listopada 2021. po dva sata i to  utorkom i četvrtkom od 16 do 18 sati.

Program predškole pomaže djetetu razviti vještine potrebne za školu, stvoriti radne navike i socijalizirati se u odgojnoj skupini.

Katolički vjerski odgoj

Ovo je cjeloviti 10-satni temeljni program koji se provodi u tri odgojne skupine za djecu u dobi od jedne godine do polaska u osnovnu školu. Njeguje se individualni rad s djecom, prilagođen razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

Rano učenje engleskog

Razvijanjem senzibilnosti za strani jezik utječe se na cjelokupni razvoj djeteta,naročito njegove govorne sposobnosti i percepciju. Koristeći različite metode i situacijske pristupe, djeca će se poticati na aktivno učenje engleskog jezika kroz igru, pjesmice, brojalice,priče,crtanje, bojanje, ples i glumu.

Program se održava dva puta tjedno u trajanju od 45 min, a provodi ga odgojiteljica Helena Žukina koja posjeduje FCE-First Certificate in English što odgovara stupnju B2 prema Common European Framework.

Program ROĐENDAONICE

  U dječjem vrtiću Cvrkutić od rujna 2021. postoji mogućnost organizacije dječjih rođendana subotom (termini u dogovoru s roditeljima).

Uz karaoke, natjecateljske sportske igre, tematske igraonice neka Vaše dijete proslavi najbolji rođendan do sada! 

Grickalice, sokovi, torta i poklon za slavljenika uključeni u cijenu.

Za dogovor i detaljne informacije budite slobodni javiti se na mail:

ravnateljcvrkutic@gmail.com