ROĐENDANSKI TJEDAN U NAŠEM CVRKUTIĆU

01/04/2022

Dječji vrtić Cvrkutić Oroslavje na dan 20.3.2022. proslavio je svoj 50. rođendan! Rođendan je važan događaj za svakog, osobito za djecu, a kad vrtić pun djece slavi rođendan, onda se slavi cijeli tjedan. U periodu od 14. do 19. ožujka, vrtić je otvorio svoja vrata svim gostima i roditeljima koji su s djecom poželjeli podijeliti ugodne trenutke i veselje koje prati sve rođendane. Svi djelatnici vrtića su punim srcem sudjelovali u planiranju, pripremi i realizaciji rođendanskih aktivnosti.

Tjedan je započeo predavanjem za roditelje i edukacijom za ravnatelje predškolskih ustanova Krapinsko – zagorske županije. Srijeda je bila rezervirana za dan otvorenih vrata i za kviz znanja o našem vrtiću čiji su glavni akteri bili roditelji. U četvrtak su naši polaznici uživali u predstavi „Gospođica Neću“ koju su za njih pripremile i izvele odgojiteljice. U petak su naši polaznici uživali u svečanom ručku i rođendanskoj torti. U subotu je održana središnja proslava i priredba u organizaciji djelatnika i polaznika vrtića. Izuzetno nam je drago što je povodom proslave 50. rođendana izdan i novi broj vrtićkog časopisa.

Zahvaljujemo našem osnivaču Gradu Oroslavju, roditeljima i svim dragim prijateljima i suradnicima koji na bilo koji način pomažu u odgojno – obrazovnom radu i životu našeg vrtića – bez Vas Cvrkutić ne bi bio to što danas je.

Sve aktivnosti zabilježene su i fotografijama koje možete pogledati u galeriji.

Ostale objave…